Festivaler og Turer

Her ligger noen av festivalene og turene vi i Mossekråkene Veterankorps har vært med på, enten som arrangører eller som deltakere.

Tur til Bornholm i 2022

Korpset var på tur til Bornholm i pinsehelgen 2022. Her spilte vi tre konserter: på Store Torv i Rønne, ved Hammershus Festning og på Gudhjem Havn. Været var strålende og turen frister til gjentakelse. Les mer og hva vi gjorde og se bilder i innlegget med link her.

Veterankorpsfestival på Gjøvik

Korpset har vært på Veterankorpsfestivalen på Gjøvik i 2014, 2016 og 2018. Hver gang har korpsets medlemmer bodd på Hovdetun Vandrehjem. Under festivalen spilte vi bydelskonsert og gikk parade gjennom byens gater. Korpset har alltid hatt en hyggelig og morsom opplevelse på Veterankorpsfestivalen på Gjøvik.

Tur til Tallin i 2011

I september 2011 reiste korpset til Tallin i Estland. Det ble avholdt to konserter på turen.

Amatørkorpsfestivalen i Moss

I 1999 arrangerte Mossekråkene Veterankorps den første Amatørkorpsfestivalen i Moss. Korps fra Østlandsdistriktet ble invitert. Det ble spilt konserter rundt om i byen, arrangert leker for deltagere og høydepunktet ved arrangementet var kanskje storkorpset som marsjerte gjennom byens gater. Denne festivalen arrangerte vi hvert år på Kristi Himmelfartsdag frem til og med 2003.