Et utvalg av våre konserter

Under har vi ramset opp et utvalg av våre konserter opp igjennom årene.

Bør Børson konsert i 2017

Konserten var på den nye Rygge Ungdomsskole. Karianne Kjærnes og Ole Jacob Lindberg sang kjente og kjære Bør Børson favoritter med korpset som musikalsk støtte. Blandt annet Et lite wienerbrød, Å Æ Kjinne ein kar, Ei Jomru, Løkka si Pamfilius. I pausen var det selvsagt mulig og kjøpet et lite wienerbrød og kaffe.

Karianne Kjærnes
Ole Jacob Lindberg
Tubby tuba konsert i 2015

Konserten tok for seg den musikalske eventyret om Tubaen Tobby og ble fortalt av Ole Jacob Lindberg og Mossekråkene Veterankorps. Vi kunne også friste med et knippe andre kjente barnesanger. Konserten var på Verket skole i juni 2015

Tubby Tuba
Konsert med Nordic Tenors i 2014

Mossekråkene Veterankorps var 20 år i 2014 og vi holdt jubileumskonsert sammen med Nordic Tenors den 19. oktober i Moss Kirke.

Programmet inneholdt blant annet Nessun Dorma, Fairytale, The Prayer og Anthem

Plakat konsert med Nordic Tenors
Konsert med Fantorangen på Parkteateret i 2013

I mai 2013 var selveste Fantorangen fra barne TV på NRK Super på besøk. Det ble servert sang og musikk for store og små. Vi fikk høre sanger som Snibel Snabel Glad, Fantorangens godnatta sang og mange mange flere. Mossekråkene Veterankorps spilte, mens Fantorangen og alle barna sang. Fantorangen fikk også testet seg i instrumentkunnskap, men han trodde at tuba var et vaffeljern 🙂 Barnekonserten med Fantorangen var en stor suksess og vi spilte to konserter for fulle hus i Parkteateret.

Blues Brothers konsert i 2011

Den 29 oktober 2011 spilte Mossekråkene Veterankorps opp til Blues Brothers konsert i Østfoldkirken. Korpsets medlemmer kledde seg opp med dress og hatt for å sette stemningen og det ble en artig konsert, Vår dirigent Tommy Bakkelund loset oss og bandet gjennom en forrykende konsert.

Østfoldmesterskap for korps i 2011

Mossekråkene Veterankorps deltok i Østfoldmesterskapet for korps i Folkets Hus i Sarpsborg. Til sammen deltok rundt 500 musikanter

Vi skulle egentlig spilt i 3. divisjon men ble plassert i 2. divisjon da ingen andre korps stilte i 3. divisjon. Vi spilte Suite No.1 av Holst og The Great Lokomotiv Chase. Konkurransen endte med 85 poeng av totalt 100 mulige. Dette holdt til en sisteplass (4. plass) og 2. ærespris. Vinneren ble Greåker Musikkorps som fikk imponerende 95 poeng. Vi var likevel godt fornøyd med innsatsen og det var en artig opplevelse.

70-tallskonsert i Østfoldkirken i 2010

Mossekråkene Veterankorps i samarbeid med solister, og andre gjester inviterte til en forrykende konsert. Her kunne man oppleve musikk fra 70-tallet, så rockefoten våknet virkelig til liv. Vi spilte blant annet stykker som Earth Wind and Fire, Bohemian Rhapsody, Mustang Sally og Smoke on the Water. Vi fikk høre Sindre Dybvikstrand på vokal, Stein Arne Rimehaug på keyboard, Rodrigo Villagra på bass og alt ble styrt av vår dyktige dirigent Tommy Bakkelund.

Jubileumskonpert på Samfunnshuset 2008

Mossekråkene Veterankorps fylte 15 år i 2008. Dette feiret vi på vår jubileumskonsert den 17. oktober og temaet for konserten var «En reise igjennom 15 år». Moss og Omegn Janitsjar, Moss Gamle Guttemusikk korps og Krapfoss Hornorkester er blant de inviterte gjestekorpsene. Etter konserten blir det arrangert en jubileumsfest.