Bornholmtur 2022

Vi var på korpstur til Bornholm i pinsen 2022.

Vi bodde på Æblehaven Feriesenter i Allinge og første kvelden spiste vi middag ved Allinge Røgeri. Lørdag spilte vi konsert på Store Torv i Rønne, en sental plass i Bornholms hovedstad. Etterpå dro vi videre til Svaneke og spiste vi lunsj på Svaneke Bryghus med smaksprøver på lokalt øl. Vi spiste middag på Vingården Lille Gadegård og smakte på lokalprodusert vin. Her fikk vi også hilse på mange dyr. På søndag startet vi dagen med konsert ved Hammershus Festning, som er Nord-Europas største borgruin. Deretter spiste vi lunsj på Brøddan i Gudhjem, hvor vi senere spilte konsert ved havnen når båten MS Ertholm kom inn fra Christiansø. Dette ble den beste konserten både musikalskt og med tanke på publikum! Her ble vi også skrevet om i Bornholms Tidende, link her.

Alle korpsets medlemmer og andre turdeltakere koste seg masse. Været spilte også på lag og vi fikk se Bornholm fra sin vakreste side. Vi kjørte rundt med Schaus Buss og fikk sett det meste av øya. Bildene under er øyeblikk fra turen tatt av forskjellige musikanter. Vi kan absolutt anbefale å ta en korpstur til Bornholm.