17.mai 2022

Gratulerer med dagen! Etter to år med korona-restriksjoner på 17.mai var det godt å kunne masjere rund i byens gater igjen.

Vi startet dagen på Verket Skole og marsjerte opp til flaggheising kl.8 på/ved Verksåsen Borettslag. Kl. 10 marsjerte vi sammen med Verket Skole nedover mot sentrum og flettet oss inn i barnetoget som nr. 12 i rekken. Det var en fryd å spille for alle som stod å så på langs gatene, hele veien til Nesparken. Her var det ekstra stas at en av korpsets tubaister fikk utdelt 17.mai-blomsten!

Etter en liten hvil bar det ut igjen kl.16 og spilling av Mossesangen under kransnedleggingen ved Christian Fredrik statuen ved fossen. Deretter deltok vi i Folketoget gjennom byen som nr.4 med innmarsj på Kirketorget/Paviljongen.

Selv om marsjeringsformen kanskje ikke var helt på topp, ble det en fin dag og vi gleder oss allerede til neste år!

For de interesserte spilte vi disse marsjene i gatene:

  • Norge i rødt, hvitt og blått
  • Veteranenes Parademarsj
  • The Thundrer
  • Fladdrande Fanor
  • Dixieland Strut
trompet med marsjhefte